top of page

Meistä

Tanssin ja liikkeen videokuvaamisen ammattilainen

Olemme pieni tuotantoyhtiö Tampereelta, joka on perustettu 2021. Olemme yksi harvoista tanssin ja esittävien taiteiden videokuvaamiseen erikoistuneista yrityksistä Suomessa. Meiltä löydätkin uniikin ammattitaidon, jossa yhdistyvät ymmärrys esittävistä taiteista ja tekninen osaaminen elokuva- ja tv-alalta. 

Vakinaisia Muusia on kaksi, mutta tuotannoissamme vierailee enemmänkin audiovisuaalisen alan ammattilaisia tarpeen mukaan. 

Meille tärkeää ovat turvallisempi tila, elokuva-alan tasa-arvoisuus ja tuottamamme sisällön eettisyys. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitämme toimintaamme!

_DSC0591.jpg

Tuulia Soininen

Toimitusjohtaja

Tuulia on pirkanmaalainen palkittu tanssielokuvantekijä sekä tanssi- ja videotaiteilija. Hän on alunperin valmistunut tanssijakoreografiksi Falmouthin yliopistosta ja myöhemmin suorittanut av-alan ja yrittäjyyden ammattitutkinnot. 

Meiltä löydät Tuulian kuvaamassa, leikkaamassa, tuottamassa ja ohjaamassa. Erityisen lähellä Tuulian sydäntä on tanssitaiteen ja videon yhdistäminen.

Tuulia on luonut viime vuosien aikana useita tanssielokuvia, jotka kiertävät aktiivisesti kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.

studio Tuulia-20.jpg
bottom of page